bmi ppm

Tak Nie

bmippm

Oblicz wskaźnik
masy ciała( BMI )podstawowej przemiany materii ( PPM )

Wiek
Waga
kg
Wzrost
cm
175 176 178 179 180 181 182 183 184 185 186

Test nawyków

  • Czy zjadasz 5 posiłków dziennie?
  • Czy uważasz, że Twoje posiłki są zdrowe i lekkostrawne?
  • Czy wypijasz przynajmniej 1,5 litra wody mineralnej dziennie?

Wynik Twojego Testu

20.41

  • niedowaga
  • waga prawidłowa
  • nadwaga
  • otyłość

Formularz kontaktowy

Wybrane Centrum Naturhouse skontaktuje się z Tobą

  • Twoja wiadomość została wysłana pomyślnie.

Pasty do kanapek

13 listopada 2018

Pasta z avocado

Składniki:

  • 1 dojrzałe avocado
  • 2 ząbki czosnku
  • 2 łyżeczki soku z cytryny
  • sól i pieprz

Przygotowanie:

Avocado obrać ze skórki, wyjąć pestkę i umieścić w pojemniku blendera. Dodać przeciśnięty przez praskę czosnek oraz sok z cytryny. Doprawić solą i pieprzem i zblendować na gładką masę

Pasta z czarnych oliwek

Składniki:

  • puszka czarnych oliwek
  • zielona część cebuli dymki
  • 1-2 ząbki czosnku
  • 2-3 łyżki gęstego jogurtu naturalnego
  • szczypta chilli
  • pieprz i sól

Przygotowanie:

Oliwki odsączyć z wody, umieścić w blenderze, dodać przeciśnięty przez praskę czosnek, posiekany szczypior, jogurt oraz przyprawy. Zblendować na gładką masę.

Pasta jajeczna z tuńczykiem

Składniki:

  • 2 jajka ugotowane na twardo
  • 1 puszka tuńczyka rozdrobnionego w sosie własnym
  • szczypiorek
  • 2 łyżki gęstego jogurtu naturalnego
  • pieprz i sól do smaku

Przygotowanie:

Jajka drobno pokroić, dodać tuńczyka, posiekany szczypiorek, jogurt. Wszystko dokładnie wymieszać, doprawić solą i pieprzem.

 

Pasta z białej fasoli i sardynek

Składniki:

  • 1 puszka białej fasoli
  • 1 puszka sardynek w oleju
  • 2 ząbki czosnku
  • łyżka jogurtu greckiego
  • łyżka soku z cytryny
  • pół łyżeczki suszonego tymianku
  • 2 łyżki posiekanego szczypiorku

Przygotowanie:

Fasolę odsączyć i wypłukać, umieścić w blenderze, dodać sardynki razem z olejem, przeciśnięty przez praskę czosnek oraz pozostałe składniki. Zblendować na gładka pastę .

 

Grzanki Fibroki oraz ciastka Peipakoa Bambou można podawać również z innymi dodatkami: warzywami; serkiem naturalnym i konfiturą KILUVA lub owocami; łososiem, koperkiem i zielonym ogórkiem; serkiem białym homogenizowanym, miodem.

 

Kanapki nie muszą być nudne!

#NaturalnieZeTak

Zmień swoje życie raz na zawsze!

UMÓW SIĘ NA BEZPŁATNĄ KONSULTACJĘ

Gratulacje!

Zapisałeś się do newslettera. Aby mieć pewność, że otrzymasz nasze wiadomości, dodaj nas do swojej książki adresowej. Aby zrezygnować z otrzymywania od nas wiadomości e-mail, wystarczy kliknąć łącze anulowania subskrypcji widoczne w dolnej części wszystkich wiadomości.