

Krem z płatków jaglanych
Składniki
- 4 łyżki płatków jaglanych
- ¾ szklanki mleka 1,5% tł.
- 1-2 saszetki APINAT CACAO
- garść malin lub innych ulubionych owoców
- mięta
Przygotowanie
Płatki jaglane zalać gorącym mlekiem (najlepiej chwilkę gotując aż płatki wsiąkną mleko), dodać Apinat CACO i zmiksować na gładką masę. Przełożyć do miseczki, dodać maliny i miętę.
Mus można wykonać również z kaszy jaglanej – aby wydobyć jej smak podpraż ją na suchej patelni, zalej mlekiem i odrobinę posól – dodatek soli wydobędzie smak!
Czy śniadanie może być zdrowe i przygotwane "na szybko"?
Płatki jaglane są doskonałym źródłem witamin z grupy B, które wspomagają prawidłową prace układu nerwowego. Takie śniadanie pomoże przetrwać nerwowy dzień. Dodatek APINAT CACO bogatego w magnez poprawi koncentrację.
Zmień swoje życie raz na zawsze!
UMÓW SIĘ NA BEZPŁATNĄ KONSULTACJĘ