

Ryba po grecku
Składniki
- 400g fileta dorsza
- 2 marchewki
- por
- pół selera
- 1 korzeń pietruszki
- 2 łyżki koncentratu pomidorowego
- 1 szklanka bulionu warzywnego Dietesse-3
- oliwa
- sól, pieprz, sok z cytryny i natka pietruszki
Przygotowanie
Na oliwie usmażyć pokrojone filety rybne. Pora pokroić i podsmażyć na głębokiej patelni. Dodać do niego startą marchewkę, pietruszkę i seler. Do warzyw dodać koncentrat pomidorowy i szklankę bulionu warzywnego Dietesse-3. Całość poddusić do zmięknięcia i doprawić wedle uznania. W naczyniu (półmisku) układać naprzemiennie rybę i warzywa. Podawać na ciepło lub zimno polane sokiem z cytryny i posypane natką pietruszki.
Zmień swoje życie raz na zawsze!
UMÓW SIĘ NA BEZPŁATNĄ KONSULTACJĘ