bmi ppm

Tak Nie

bmippm

Oblicz wskaźnik
masy ciała( BMI )podstawowej przemiany materii ( PPM )

Wiek
Waga
kg
Wzrost
cm
175 176 178 179 180 181 182 183 184 185 186

Test nawyków

  • Czy zjadasz 5 posiłków dziennie?
  • Czy uważasz, że Twoje posiłki są zdrowe i lekkostrawne?
  • Czy wypijasz przynajmniej 1,5 litra wody mineralnej dziennie?

Wynik Twojego Testu

20.41

  • niedowaga
  • waga prawidłowa
  • nadwaga
  • otyłość

Formularz kontaktowy

Wybrane Centrum Naturhouse skontaktuje się z Tobą

  • Twoja wiadomość została wysłana pomyślnie.

Baza wiedzy Naturhouse / Przepisy

FILTR
Sortuj wg

2021 12 08

Ryba po grecku

Na oliwie usmażyć pokrojone filety rybne. Pora pokroić i podsmażyć na głę...

2021 12 08

Wigilijna kapusta z grzybami

Grzyby zalać wodą, zostawić na noc do namoczenia. Ugotować do miękkości i ...

2021 12 08

Bigos z cukinii

Grzyby namoczyć we wrzątku przez około 20 minut. Indyka pokroić w kawałki. ...

2021 12 08

Kompot z suszu

Szuszone owoce gotować przez około pół godziny z dodatkiem goździk&oa...

2021 12 08

Makowiec z jabłkami

Mak zalać wrzątkiem i odstawić na noc. Odcisnąć i zmielić go 3 razy. Biał...

2021 12 08

Kulki śliwkowe

Suszone śliwki zalać wrzątkiem i pozostawić na 10 minut lub dłużej, zależ...

2021 12 08

Fit piernik

Jajka ubić z ksylitolem na puszystą masę. Dodać mleko, masło i dalej miksow...

2021 12 08

Wigilijna kutia

Pszenicę namoczyć, najlepiej przez całą noc. Następnie gotować ją około ...

2022 02 21

Odchudzone pączki

Podgrzać mleko, dodać 1 łyżeczkę cukru, drożdże oraz 1 łyżkę stołową...

2023 12 20

Puree z brokułów i kalafiora

Brokuły i kalafior umyj, usuń najtwardsze części i ugotuj do miękkości w w...

2024 01 10

Krem z pora

Pory dokładnie oczyścić i pokroić w plastry. Cebulę obrać i pokroić w pi&...

Gratulacje!

Zapisałeś się do newslettera. Aby mieć pewność, że otrzymasz nasze wiadomości, dodaj nas do swojej książki adresowej. Aby zrezygnować z otrzymywania od nas wiadomości e-mail, wystarczy kliknąć łącze anulowania subskrypcji widoczne w dolnej części wszystkich wiadomości.